Tietoa meistä

MLL V-S piirin Perhepalvelut Oy on joulukuussa 2019 perustettu MLL:n Varsinais-Suomen piirin omistama yritys, joka tuottaa monimuotoisia sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisia palveluita perheille, kunnille ja yrityksille. 

Kaikki Perhepalvelut Oy:n toiminnasta syntyvä tuotto käytetään piirin työhön lasten, nuorten ja perheiden hyväksi Varsinais-Suomen alueella. Perhepalvelut Oy:n toimintaa ohjaavat MLL:n arvot: lapsen ja lapsuuden arvostus, yhteisvastuu, inhimillisyys ja yhdenvertaisuus. Arvoja täydentävät periaatteet ovat avoimuus, ilo, kumppanuus, osallisuus sekä arjen arvostus.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on ollut lasten ja nuorten asialla jo vuodesta 1920. Vuosikymmenien varrella MLL on tehnyt merkittävää työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on lasten, nuorten ja perheiden arjen asiantuntija, innovatiivinen kehittäjä, luotettava kumppani sekä vahva vaikuttaja. MLL:n Varsinais-Suomen piiri ry on alueellinen kansalaisjärjestö. Olemme edistäneet lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia Varsinais-Suomen alueella vuodesta 1950 lähtien.  

Perhepalvelut Oy:n toimisto sijaitsee Turun keskustassa, Perhetalo Heidekenillä.