Työnhakijoille

Haemme tuntityöhön sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisia!

MLL V-S piirin Perhepalvelut Oy toteuttaa monipuolisesti palveluja lapsille, nuorille ja perheille. Palvelumme ovat joustavia, tarpeenmukaisia, oikea-aikaisia ja vaikuttavat voimaannuttavasti sekä pitkäjännitteisesti perheen arkeen.

Palvelutuotteitamme ovat mm. ammatillinen tukihenkilötyö, lapsiperheiden kotipalvelu, omaishoidon tuen palvelu ja perhetyö. Tällä hetkellä tarvetta on etenkin Turussa lapsiperheiden kotipalveluun, sekä ammattillisen tukihenkilötyöhön.

Edellytämme työhön valittavalta sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan perus- ja/tai AMK-tutkintoa, työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä sekä itsenäistä, sitoutuvaa, asiakaslähtöistä ja joustavaa työotetta. Lapsiperheiden kotipalvelutyöhön huomioimme myös alan opiskelijat.

Ammatillinen tukihenkilötyö, perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu ovat pääasiassa arkipäivisin ja -iltaisin toteutuvaa työtä. Omaishoidon tuen palvelua saavat perheet voivat käyttää palvelua myös viikonloppuisin. Työntekijällä on itse mahdollisuus määritellä viikoittaista työmääräänsä. Oman autonkäyttömahdollisuus on välttämätön.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi lomakkeella tai kysy lisää perhepalvelupäälliköltä!

Perhepalvelupäällikkö

Yhteydenotot ja lisätiedot

Essi Waher
044 791 0803
essi.waher@mll.fi